compasiune

Webinar ”Contractarea serviciilor sociale”

În perioada 22-23 aprilie, Keystone Moldova realizează webinarul de formare cu genericul ”Contractarea serviciilor sociale”.

La activitate a participat Elena Mereacre, președintele Asociației Obștești ”Compasiune” , care este o organizație cu o vastă experiență în crearea serviciilor sociale pentru comunitatea din raionul Ialoveni. Deasemenea la instruire au participat reprezentanți ai structurilor teritoriale de asistență socială din 4 unități teritorial – administrative (Fălești, Florești, Strășeni si Ștefan Vodă) și reprezentanți ai OSC–urilor din aceste UTA.

În a doua zi de formare au fost discutate subiecte cu referire la procesul de achiziție publică de servicii sociale și etapele de realizare a ei. A fost analizată documentația de atribuire pentru realizarea unei achiziții și modele de formulare completate.

Această activitate a fost organizată în cadrul Proiectului „Vocea Societății Civile pentru Incluziune”, implementat de Keystone Moldova în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova, implementat de Asociația pentru Politica Externă APE, Asociatia ADEPT, Expert-Grup, Asociația Obștească Centrul European PROEUROPA.MD

Distribuie