compasiune

Implicare

Să ne implicăm împreună !

Echipa Asociației Obștești Compasiune se implică cu dăruire și suflet în munca pe care o face pentru bătrânii aflați în singurătate, copiii neglijați și defavorizați, tinerii aflați în dificultate. Întreaga echipă contribuie pentru bunăstarea și drepturile beneficiarilor noștri, fiind mereu alături de ei. Dacă dorești să participi la bunăstarea beneficiarilor noștri te așteptăm să te implici și tu!

Fii voluntar!

Dacă dorești să te alături campaniilor noastre de donație pentru persoanelor defavorizate în ajunul sărbătorilor de iarnă și cele pascale sau să ajuți la livrarea unui prânz cald zilnic pentru bătrânii țintuiți la pat, te așteptăm să te alături echipei noastre de voluntari.

Voluntarii Asociației Obștești Compasiune dau dovadă de curaj, implicare, responsabilitate și compasiune în activitățile pe care le desfășoară.

Cum te poți înscrie:

Te rugăm să expediezi un mesaj de intenție cu datele tale de contact la adresa de e-mail: ong_compasiune@yahoo.com și colega noastră te va contacta, în cel mai scurt timp, pentru a stabili toate detaliile necesare.

Pentru alte detalii ne poți contacta la numărul de telefon +373 69 024 982. Te așteptăm cu drag în Echipa noastră de Voluntari!

Oferă suport financiar

Împreună putem schimba destinul unui copil neglijat, a unui bătrân singuratic sau un tânăr să renunțe la vicii și să își găsească un post de lucru.

Activitățile asociației au nevoie zilnic de echipamente speciale, dotarea spațiilor, instruirea personalului sau asigurarea transportului pentru a ajunge la beneficiari. Asigurarea durabilității acestor acțiuni poate fi realizată dacă vom avea o capacitatea de finanțare suficientă.

Încurajăm agenții economici, dar și persoanele individuale să contribuie sub formă de donație la datele bancare:

Asociația Obștească „Compasiune”
IDNO: 1020620001707
BC Moldindconbank, Sucursala Ialoveni
BIC: MOLDMD2X314
IBAN: MD47ML000000002251614504

Donează bunuri

Ne bucuram sa te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajoși. Împreună putem aduce o schimbare în bine în comunitatea unde Asociația Obștească Compasiune își desfășoară activitatea, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. Ne poți ajuta prin următoarele donații de bunuri:

  • Echipamente IT (computere și imprimante) & echipament electrocasnic
  • Mobilă (dulapuri, rafturi)
  • Îmbrăcăminte, încălțăminte, plăpumi, prosoape, produse sanitare, produse alimentare, jocuri, cărți
  • Lemne pentru foc

Pentru a organiza donarea bunurilor te rog să ne contactezi prin una din metode:

Mulțumim pentru interesul tău de a te implica!