compasiune

Teatru social jucat pentru tinerii beneficiari ai A.O. Compasiune

O nouă săptămână cu activități pentru beneficiarii proiectului ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, care prevede implementarea unui program de resocializare cu copiii/tinerii cu comportament deviant/delicvent din satul Costești.

Tinerii cu comportament deviant/delicvent au beneficiat de o demonstrație din partea echipei de teatru social ”Fără Măști” din cadrul Liceului Teoretic ”Olimp”. Piesa a avut drept scop sensibilizarea spectatorilor la problemele bullying-ului în școală și în comunitate. Actorii au provocat la discuții tinerii despre consecințele bullying-ului și importanța de a fi toleranți și egali cu semenii noștri.

La finalul evenimentului grupa de teatru social a fost aplaudată de sală și invitată pentru a evolua cu alte piese,care au mesaje educative.

Informăm că acest proiect este implementat de către A.O. Compasiune în colaborare cu Primăria Costești și finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova

Distribuie