compasiune

Ședința Platformei de dialog a organizațiilor neguvernamentale cu autoritățile publice din raionul Ialoveni

Miercuri, 24 februarie 2021, A.O. Compasiune a participat online la Ședința Platformei de dialog a organizațiilor neguvernamentale cu autoritățile publice din raionul Ialoveni, din cadrul proiectului “ OSC și APL parteneri de dialog și acțiune pentru dezvoltarea, implementarea și monitorizarea politicilor publice locale incluzive”, implementat de Institutum Virtutes Civilis.

Procesul de politici publice este unul creativ, iar noi, în calitate de cetățeni, indiferent dacă reprezentăm organizații neguvernamentale sau lucrăm într-o instituție publică, suntem parte a acestui proces” – aceasta a fost una dintre multele idei dezbătute de către participanții și participantele la ședință, împreună cu expertul național care a moderat sesiunea. Beneficiari ai proiectului „OSC și APL – parteneri de dialog și acțiune pentru dezvoltarea, implementarea și monitorizarea politicilor publice locale incluzive” sunt organizațiile societății civile, Grupurile de Inițiativă Locală și reprezentanții administrației publice locale din raionul Ialoveni, în special Consiliul Raional, precum și primari și secretari ai consiliilor locale din raion.

A.O. Compasiune susține inițiativa de a crea această platformă de dialog atât de necesară pentru dezvoltarea sectorului de societate civilă din raionul Ialoveni și va participa activ în dezvoltarea și implementarea obiectivelor Platformei.

Distribuie