compasiune

Programul de resocializare a copiilor/tinerilor în conflict cu legea din Costești continuă pe tot parcursul verii

Programul de resocializare a copiilor/tinerilor în conflict cu legea continuă pe tot parcursul verii. Astfel beneficiarii ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, au participat la un seminar despre modul sănătos de viață și dezvoltarea sexual-reproductivă a adolescenților în cadrul Youth Klinic Avante, susținut de medicul ginecolog Alina Pascaru.

Tinerii deasemenea se întâlnesc săptămânal la sediul AO Compasiune, unde interacționează între ei prin jocuri, educație non-formală pe diferite tematici, învață tehnici de utilizare a calculatorului în cadrul Bibliotecii Publice Costești sub monitorizare, îți petrec timpul liber în mod eficient datorită jocurilor intelectuale, ș.a.

Informăm că acest proiect este implementat de către A.O. Compasiune în colaborare cu Primăria Costești și finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety

Distribuie