compasiune

Prevenirea delicvenței juvenile-o prioritate pentru strucutile de tineri din raionul Ialoveni

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, a avut loc post-forumul Rețelei Consiliilor Locale de Tineret din raionul Ialoveni, care a adunat zeci de tineri activi în patru ateliere tematice.

Colega noastră, Maria Bivol – ofițer de comunicare al A.O. ,,Compasiune” în cadrul proiectului regional ,,Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” a participat la atelierul ”Educația pentru sănătate. Comportament deviant”.

Maria Bivol a menționat despre proiectul care a dat start la 01 septembrie 2020, scopul, obiectivele și activitățile acestuia, dar și despre importanța implicării partenerilor locali precum Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Consiliul raional Ialoveni și necesitatea implicării structurilor reprezentative a tinerilor din raion pentru combaterea fenomenului delicvenței juvenile. Deasemenea în cadrul atelierului au fost inițiate anumite activități dintre tineri, societatea civilă, dar și Inspectoratul de Poliție în vederea reducerii comportamentului deviant în rândul tinerilor.

Distribuie