compasiune

Invitație la seminar pentru părinți privind aspectele legale ce țin de drepturile și obligațiile părinților

Echipa A.O. Compasiune invită părinții din satul Costești la un atelier pentru părinți privind aspecte legale ce țin de protecția copiilor în cadrul proiectului ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”.

Evenimentul va avea loc, marți 26 ianuarie 2026, în sala de ședințe a Asociației Obștești Compasiune (Casa de Cultură, aripa stângă, etajul II). Formator al atelierului va fi avocata Tatiana Danilescu, care va aborda subiectele: drepturile și obligațiile copilului: cadrul normativ național și standarde internaționale, drepturile și obligațiile părinților, ș.a. Pentru a vizualiza agenda evenimentului, tastați AICI:

Pentru înregistrare la eveniment puteți apela 069024982 sau să ne scrieți pe adresa ong_compasiune@yahoo.com.

Informăm că atelierul va avea loc în cadrul proiectului regional ,,Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety, #Compasiune

Distribuie