compasiune

Invitație la seminar pentru părinți privind aspecte psihologice în comunicarea cu copiii și modul sănătos de viață

Echipa A.O. Compasiune invită părinții din satul Costești la un atelier pentru părinți privind aspecte psihologice în comunicarea cu copiii și modul sănătos de viață în cadrul proiectului ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”.

Evenimentul va avea loc, marți 29 ianuarie 2026, în sala de ședințe a Asociației Obștești Compasiune (Casa de Cultură, aripa stângă, etajul II). Formator al atelierului va fi psihologul Alexandru Ciobanu, Formator Național în Sănătatea Mintală în proiectul național Mensana. La atelier vor fi abordate subiecte precum: Dezvoltarea psiho-socială a copiilor și adolescenților, Perioadele de vârstă critice pentru implicarea în infracțiuni, Identificarea problemelor în familii, Emoțiile și gestionarea lor în familie. Consecințele psihoemoționale a abuzului și neglijării copiilor la diferite vârste, Identificarea și verbalizarea emoțiilor, Agresiunea si reducerea conflictelor în familie, Modalități de comunicare nonviolentă, Evitarea reproșurilor în comunicare a familiei, Modul sănătos de viață (principii și modalități de igienă personală, alimentație rațională , mișcare corectă, vestimentație adecvată, etc). Orarul copilului sănătos, ș.a.

Pentru mai multe detalii despre agendă, puteți vizualiza AICI:

Pentru înregistrare la eveniment puteți apela 069024982 sau să ne scrieți pe adresa ong_compasiune@yahoo.com.  

Informăm că atelierul va avea loc în cadrul proiectului regional ,,Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

#dezvoltmd#EuropeanUnion#CivilSociety#Compasiune

Distribuie