compasiune

Forum al beneficiarilor Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”

Asociația Obștească Compasiune a participat astăzi, 12 mai 2021 la evenimentul dedicat prezentării rezultatelor intermediare înregistrate pe parcursul implementării proiectelor finanțate de program și urmărește să consolideze comunitatea organizațiilor societății civile Dezvolt.md.

Forumul a reunit cele circa 100 de organizații beneficiare ale programului, reprezentanți ai partenerilor regionali, ai echipei Dezvolt, Fundației KAS, dar și ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Forumul a avut loc Online, platforma www.privesc.eu și pe paginile de Facebook ale proiectului dezvolt.md și ale partenerilor regionali. Evenimentul a fost deschis de către Anna Severin, Team leader Proiect  Magdalena MUELLER-URI, Șefa Secției de Cooperare, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova Stephan Malerius, Șef Departament Cooperare Europeană și Internațională, Fundația Konrad Adenauer (Berlin). Team leader-ul proiectului a prezentat rezultatele intermediare a proiectului, iar în cea de a treia aprte a evenimentului au fost prezentate 4 istorii de succes ale Programului de granturi (video + discursuri ale coordonatorilor de proiect și ale partenerilor regionali). Pentru video itnegral, accesați AICI.

Informăm că A.O. Compasiune este una din cele 100 de ong-uri beneficiare ale programului Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, care implementează proiectul ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova în colaborare cu Primăria satului Costești. 

Distribuie