compasiune

Excursie pentru beneficiarii proiectului cu sloganul ”Prevenim Delicvența Juvenilă-Dezvoltăm o comunitate prosperă1”

Weekend minunat pentru 20 de copii și tineri din cadrul proiectului ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, care au participat la o excursie în mai multe locații ai Moldovei.

Beneficiarii proiectului au vizitat Zoo Club din satul Bardar, unde au făcut și un mic popas organizat de gazdă. Tinerii au continuat drumul spre orașul Ialoveni și au vizitat Youth Klinic „Avante”. Specialiștii CSPT Avante le-au făcut cunoștință cu serviciile oferite de ginecolog, dermato-venerolog, asistentul social, psihologul și voluntarii care pot fi alături de ei în orice situație, în mod prietenos, gratuit și confidențial.

Prânzul a fost momentul care a oferit forțe noi spre un drum mai lung către ”Complexul Cultural Istoric Orheiul Vechi”. Tinerii au vizitat muzeul complexului, au urmat traseul spre Mănăstire, au făcut cunoștință cu peșterele și au comunicat între ei ca grup.

Această excursie a avut drept scop obținerea de competențe și abilități a beneficiarilor proiectului de interacțiune în societate, de a învăța reguli de comprotament într-un local, organizație, spațiu public.

Informăm că acest proiect este implementat de către A.O. Compasiune în colaborare cu Primăria Costești și finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety

Distribuie