compasiune

AO Compasiune a finalizat sesiunile de instruire a specialiștilor din raionul Ialoveni

Vineri, 20 noiembrie 2020, Asociația Obștească Compasiune a finalizat sesiunile de instruire a specialiștilor din raionul Ialoveni, care lucrează direct cu copiii cu comportament delicvent.

Astfel, vineri, a doua zi de training, 16 asistenți sociali au învățat despre agresivitatea umană, consecințele încarcerării minorului, discriminarea, fenomenul bullyingului, echipe multidisciplinare în lucrul cu minor, abordarea individualizată la managmentul cazului minorului și identificarea soluțiilor. La finalul instruirii, participanții au primit diplome de participare cu prezența șefului adjunct al Direcției de Asistență Socială și Protecția Familiei, doamna Veronica Rusu.

Informăm că instruirile au avut loc în cadrul proiectului regional ,,Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety, #Compasiune

Distribuie