compasiune

Activități pentru tinerii/copii din satul Costești

În luna mai 2021, odată cu încetarea stării de urgență, A.O. Compasiune a dat start celei de a treia componentă a proiectului ”Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”, care prevede implementarea unui program de resocializare cu copiii/tinerii cu comportament deviant/delicvent din satul Costești.

La întâlnirile cu beneficiarii, echipa de implementare utilizează jocuri de masă/intelectuale, metode de educație non/formală, discuții, dezbateri, ș.a. Programul de resocializare presupune și ore informative săptămânale pentru tineri pe diferite subiecte, care vor fi susținute de partenerii noștri din raion. Activitățile presupun reintegrarea copiilor în grupurile din care fac parte, includerea lor în acțiuni care le dezvoltă capacități și deprinderi de viață într-un mediu sigur și monitorizat.

Informăm că acest proiect este implementat de către A.O. Compasiune în colaborare cu Primăria Costești și finanțat de Uniunea Europeană European Union in the Republic of Moldova și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova

Distribuie